About mr A.M.C. (Sander) Verheul, strafrecht jurist

Algemeen

Sinds  2001 is mr A.M.C.Verheul voornamelijk actief op het rechtsgebied Strafrecht. Aanvankelijk is hij als advocaat begonnen bij twee bekende strafrechtkantoren in Amsterdam is hij in 2005 voor zichzelf begonnen. Sinds mei 2014 heeft hij zich toegelegd op de advisering als algemeen jurist. Voor veel aangelegenheden, ook buiten het strafrecht, heb je geen advocaat nodig. Een algemeen jurist kan tegen een aanvaardbaar tarief vaak sneller en beter resultaten bereiken. Anders dan advocaten hebben juristen geen belang bij het voeren van een lange proedure maar kunnen zij volledig voor uw belang optreden. Hetis ten slotte het resultaat dat uiteidnelijk telt.

Door een brede ervaring in allerlei soorten zaken beschikt hij over het vermogen om een voor uw zaak doorslaggevende (verdedigings)strategie te bepalen. Het is van groot belang om vanaf het prille begin van een strafzaak actief op te treden en een strategie uit te zetten om uiteindelijk het best denkbare resultaat te behalen. Juist in het begin van een strafzaak bent u vaak in de handen van een advocaat die u nog niet goed kent. Kunt u bouwen op zijn oordeel? Het aloude spreekwoord luidt niet voor niets twee wteen meer dan een.

Ter controle en voor een optimaal resultaat kunt u op mij een beroep doen. Niet alleen kan ik als onafhankelijk jurist u een beoordeling geven van de activiteiten van de advocaat,maar in samenwerking met die advocaat kan ik meedenken over de te volgen lijn. Vragen die bij u of uw familie en naasten leven kan ik beantwoorden, iets waar een advocaat zelden uitgebreid de tijd voor neemt.

Ook op het gebied van dossiervorming kan ik u van dienst zijn.

De samenstelling van een dossier maakt of breekt een zaak. Die samenstelling kan door de verdediging worden beinvloed door het uitzetten van een strategie. Verklaren of niet verklaren, getuigen oproepen, om nader onderzoek vragen, de onpartijdigheid en onafhankelijkheid van de beoordelend rechter scherp in het oog houden, dat zijn wezenlijke elementen voor uw verdediging. Die verdediging en uw belangen  zijn bij mij in uitstekende handen.

Ook ingeval van Vreemdelingenrecht kwesties kan hij u bijstaan. Aarzel derhalve niet om zijn bijstand in te roepen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: